banner460
banner128

Roman Mahallesi'nde yerinde kentsel dönüşüm ve Çatalca'ya üniversite

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 10 Ocak gazeteciler günü vesilesiyle bölgedeki basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı. 

Çatalca Kervan Restaurant'ta düzenlenen yemeğe; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur’da katıldı.

Kaymakam Ermiş: Beni 24 saat arayabilirsiniz

Çok sayıda gazetecinin katıldığı organizasyonun başlangıcında konuşan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, telefonunun 24 saat açık olduğunu, Çatalca ile ilgili her konuda bilgi edinmek için kendisinin aranabileceğini belirterek, 'Her şeyi söylermiyim. O belki olmaz ama söyleyeceğim her şey doğru olur' diye konuştu ve basın mensuplarına başarılar diledi.  

Roman Mahallesi'nde yerinde dönüşüm ve Üniversite müjdesi 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yapılan ve yapılacak bir çok proje konusunda başlıklar halinde kısa bilgiler paylaşan Üner, Roman Mahallesi'nde TOKİ ile ortak bir proje üzerinde çalıştıklarını ve yerinde kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını açıkladı. Üner ayrıca Çatalca'ya bir üniversitenin gelmesinin eli kulağında olduğunu belirtti.  Başkan Üner; ‘’Bizlerin hızlı, doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi için, gece-gündüz demeden önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımızı ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ vesilesiyle misafir ederek, biraz olsun kendilerine keyifli bir an yaşattıysak ne mutlu bize. Bu vesileyle tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatları boyunca önce sağlık sonra başarılar dilerim.’’ dedi.

Kaynarca: Üner Çatalca'nın çehresini değiştirdi 

Toplantıda konuşan Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca'da, toplantıda yer alan gazetecilerin bir çoğu ile birlikte çalıştığını hatırlatarak, arkadaşlaıyla bir araya gelmenin sevincini ve heyacanını yaşadığını belirtti.  Kaynarca, Belediye Başkanı Mesut Üner'in de göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiridğini ifade ederek' Çatalca Meydana bakın. Bir tarafta Millet Bahçesi, bir tarafta yıkılan eski işhanın yerine yeni proje. Bir yanda eski kaymakamlık binası yerine yapılan modern bir hükümet konağı. Ve daha bir çok proje. Ben başkanımızı ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum'dedi. 

Erhan Kızılyar 

Anahtar Kelimeler:
Mesut üner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökan 2 yıl önce

Ne zaman yikilcak ferhat paşah malesi bayir alti onun icin bilgi verirmisin lütfen

Avatar
Sabiha karasu 1 yıl önce

Ferhat paşa mahallesi kentsel donuşum nezaman olucak