banner460
banner128

Radısson ve Delta’dan dev proje

Radisson Hotel Group ve Delta Holding;  Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırım ortaklığı için imzaları attı: Proje bünyesinde;  otel, rezidans, home ofis blokları, hastane, kolej,  AVM ve Avrupa yakasının ilk su danslarının olduğu Waterpark’ı bulunduruyor.

Delta Holding ve Radıson Hotey Group arasında yapılan işbirliği lansmanı Sarıyer’deki Radisson Blu Hotel’in Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.   Gerçekleştirilecek proje; Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz ve Radisson Hotel Group Türkiye Temsilcisi Ramsay Rankoussi tarafnıdan imzalandı.

Türkiye pazarındaki büyümesinde kilit bir rol oynayacak olan proje Esenyurt’ta ; 27 bin metrekareden fazla bir alanda yapılacak. 

İzsiz: Avrupa yakasının ilk su danslarının olduğu Waterpark’ı bulunduruyor


Proje ortaklarından 1999’da kurulan ve bünyesinde inşaat, mobilya ve gıda şirketleri olan Delta Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, “Proje karma bir proje. Bahçeşehir Beylikdüzü TEM bağlantı yoluna cepheyiz. Bünyesinde otel, rezidans, home ofis blokları, hastane, kolej ve AVM bulunduruyor. Avrupa yakasının ilk su danslarının olduğu Waterpark’ı bulunduruyor. Projemizin şu an inşaatı devam ediyor. Amacımız 2022 yılının sonunda projenin tamamını aktif hale getirmek. Biz bütün projelerimizi öz kaynaklı yapıyoruz. Bu proje de öz kaynaklı bir proje. Elbette şu an projemize bir talep var. İlerleyen dönemlerde lansmanla birlikte çok yoğun bir talep olacağına inanıyorum” dedi.
 

Radısson büyüyen bir marka

Radısson'un dünya çapında önemli bir marka olduğuna vurgu yapan İzsiz konuşmasına şöyle devam etti.“Radisson büyüyen, trendi sürekil yükseliş gösteren  marka.  Özellikle Çinli grubun almasıyla birlikte ben dünya genelinde bu büyümesini hızlı bir şekilde gerçekleştireceğini düşünüyorum. Bizim hem Türkiye’de yoğun gelişen bir marka oluşu, hem dünyada çok ciddi bir adına sadık müşteri dedikleri bir kitleye sahip olmaları elbette bizim tercih etmemizdeki önemli sebeplerden şüphesiz bazıları oldu” diye konuştu.

Rankonssui: Delta Önemli bir partner


Radisson Otel Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Otellerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramsey Rankoussi ise şöyle “Türkiye’deki stratejimiz çok net. İstanbul’da büyük bir pazar payı oluşturuyoruz. Geneline baktığımızda İstanbul’da 15 otelimiz ve Türkiye genelinde de 30’a yakın otelimiz var. Esenyurt’ta İstanbul’un gelişen bölgelerinden biri olduğu için Delta Holding gibi önemli bir partnerle bu işbirliğini yapmamız kaçınılmazdı.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.