banner460
banner128

 Pehlivan ve  Ağırel, serbest bırakıldı

Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel, sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi'ne gitmiş, gazeteciler buradaki işlemlerinin ardından yeniden tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti. Ağırel ve Pehlivan, akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, MİT mensubunun Libya’da hayatını kaybetmesine ilişkin haberler nedeniyle yargılanan gazeteciler Ferhat Çelik, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç, Murat Ağırel, Aydın Keser ve Barış Terkoğlu’na verilen hapis cezası kararlarını onamış, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi’ne gitmiş ve iki gazeteci yeniden tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti.

SERBEST BIRAKILDILAR

Akşam saatlerinde ise Avukat Hüseyin Ersöz Ağırel ve Pehlivan'ın serbest bırakıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersöz, ''Ve özgürlük geldi. Hemen şimdi! Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı'' diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.