banner460
banner128

Pazarda  Ak Parti'yi eleştirdi gözaltına alındı

İstanbul Çatalca Pazarı'nda alışveriş yaparken AK Parti'yi eleştirmesi üzerine   tartıştığı bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Dürdane Ö, geceyi karakolda geçirdi.

Dürdane Ö. İsimli 63 yaşındaki bir kadının Çatalca Pazarı'nda alışveriş yaparken ‘Yediler yediler doymadılar’ diyerek AKP’yi eleştirdiği bunun üzerine  tartıştığı bir kadının şikayeti üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

Tartıştığı kadın şikayet etti

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş'ın gece saat 02.20 sularında Twitter hesabından aktardığı bilgilere göre, gözaltı süreci şöyle gelişti:

İstanbul Çatalca'da pazar alışverişi yaparken çıkan tartışmada Erdoğan ve AKP'yi eleştiren 63 yaşındaki Dürdane Ö., kendisini şikayet eden bir kadının ihbarı üzerine, misafirliğe gittiği bir arkadaşının evinden jandarma tarafından gözaltına alındı

Kabakça’da göz altına alındı

Dürdane Hanım, Çatalca merkeze 20 kilometre uzaklıktaki Kabakçı Köyü'ndeki bir arkadaşının evinden jandarma ve polis tarafından gözaltına alınıyor ve jandarma karakoluna getiriliyor. İşlemlerin ardından polise teslim edildi.

Kimseye küretmedim

Yarkadaş'ın son paylaşımına göre; Dürdane Hanım, savcılığa sevk edildi. Dürdane Ö, avukatı Ozan Büyük'e şunları söyledi: "Pazarda tartıştığım bir kadına 'Millet açlıktan ölüyor, utanmadan hala AKP'ye oy veriyorsunuz' dedim. İddia edildiği üzere kimseye küfretmedim, iftiraya uğradım. Küfür edecek kadar  cahil değilim. Niye küfür edeyim? Küfür edince elime ne geçecek? İftiraya uğradım..." Dürdane Hanım, kalorifer yanmadığı için gece hücrede üşüdüğünü de aktardı. 63 yaşındaki kadın, biraz sonra savcıya ifade verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.