banner460
banner128

Pazar İstanbul'da spor etkinlikleri başladı

Semt pazarının kurulduğu Salı ve Cumartesi günleri dışında da vatandaşların spor faaliyetlerinde bulunabildikleri, içerisinde NBA standartlarında potaların yer aldığı alanda basketbol çalışmaları, sabah sporu ve zumba etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Kapsamlı bir pazar alanı olmasının yanı sıra olası afet anında barınma ve lojistik merkezi, pazarın kurulduğu günlerin dışında ise spor alanı olarak kullanılabilen Pazar İstanbul’da spor faaliyetleri başladı. Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen sabah sporu ve zumba etkinliği vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Öte yandan Beylikdüzü’nde yaşayan gençlere NBA standartlarında potalarda basketbol oynama imkânı da sunan pazar alanında, belirlenen günlerin dışında vatandaşlardan gelen taleplere göre basketbol çalışmaları da yapılıyor.  

Ücretsiz Antrenman İmkanı Sunuluyor

Pazar İstanbul’da; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 08.30-09.30 saatleri arasında sabah sporu yapılırken, 09.30-10.30 saatleri arasında ise zumba etkinliği gerçekleştiriliyor. Alanda, etkinlikler için belirlenen gün ve saatler ile pazarın kurulduğu salı ve cumartesi günü dışında gerek vatandaşlardan gerekse spor kulüplerinden gelen başvurular doğrultusunda antrenman imkânı da sunuluyor. Spor etkinlikleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, www.beylikduzu.istanbul web sitesini ziyaret edebilir veya 444 09 39 numaralı çağrı hattını arayabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.