banner460
banner128

Pandemi destek ekibi çocuklar için devrede

Esenyurt Belediyesi ‘Pandemi Destek Ekibi’, kısıtlamadan kaynaklı elektrikçi bulamayan bir ailenin destek talebini karşıladı. Ekipler, evinde televizyonu bozulan çocuklar için binanın çatısına çıkarak antenini tamir etti.

Esenyurt Belediyesi, Pandemi Destek Ekibi ile kısıtlama sonucunda evlerinden çıkamayan Esenyurtluların taleplerini karşılamaya devam ediyor. İlçe genelinde 9 ayrı noktada, 43 mahalleye hizmet veren zabıta, halkla ilişkiler ve ulaştırma personellerinden oluşan ekipler; vatandaştan gelen market alışverişi, ilaç, sağlık personeli talebi ve hastanede yatan yakınlarına ulaştırması gereken eşya gibi talepleri karşılıyor. Bağlarçeşme Mahallesi’nden Çağrı Merkezi’ni arayan bir aile, televizyonların çalışmadığını ve evinde çocukların televizyon izlemek istediğini belirtti. Ekipler, kısıtlamadan kaynaklı dışarı çıkamayan ve televizyon izlemek isteyen çocuklar için harekete geçti. Evde gerekli kontrollerin yapılmasının ardından çatıya çıkan ekipler, televizyon uydusunun ayarlarını yaparak sorunu çözüme kavuşturdu. Esenyurt Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan Elektrik Teknikeri Ayhan Çakır, “Vatandaşımız teknik destek bulamadığı için bizden talepte bulunmuş. Geldik, arızayı çözdük. Televizyonu çalışır durumda teslim ettik. Belediye olarak pandemi sürecinde bize gelen talepleri karşılamaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.