banner460
banner128

Omuz omuza mücadele edeceğiz. Aslolan "CUMHURİYET HALK PARTİSİ'DİR"

CHP İstanbul Kongresi’nde aday olacağı dillendirilen ancak bu konuda da henüz resmi bir açıklama yapmamış olan CHP eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, dün akşam İstanbul  İl kongre tarihinin belirlenmesinin hemen arkasından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘  Omuz omuza mücadele edeceğiz. Aslolan ‘Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.

Canpolat'ın paylaşımı şöyle:

"Kadınlarımızla, gençlerimizle, ilçe başkanlarımızla, partisini ve değerlerini emeği, samimiyeti ile her zaman hayatlarının, ailelerinin önüne koyan İstanbul örgütümüzle dün, bugün ve yarın hep beraber olacağız, omuz omuza mücadele edeceğiz. Aslolan “CUMHURİYET HALK PARTİSİ”DİR."

Paylaşım altına yorum yapan partililer ise ‘Canpolat’ı aday olarak’ görmek istediklerini belirterek ‘Başarılar’ dileklerini paylaştılar.

Kongre 9 Şubat'ta

Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı dün yaptığı toplantıda kongrenin 9 Şubat 2020 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılmasını kararlaştırdı.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Canpolat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.