banner460
banner128

Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile anlaştı

CHP'li belediyelerden arka arkaya Hamide Su ile anlaşma haberleri geliyor.Maltepe Belediyesi bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen Hamidiye su kullanacağını duyurdu. Belediye yaptığı açıklamada “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.

Maltepe Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan MATAŞ A.Ş. ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hamidiye Su’nun ana bayisi olan SÜMTAŞ Gıda Oto Reklam Tur. Tic. Ve Paz. LTD. ŞTİ ile yapılan anlaşma gereği Maltepe Belediyesi artık hizmet binalarında Hamidiye su kullanacak. İki şirket arasında imzalanan anlaşma kapsamında Maltepe Belediyesi ilk etapta 3 bin adet damacana su, (19 lt.) 35 bin adet bardak su, (180 cc.) 90 bin adet pet şişe su (0.5lt.) aldı. Yetkililer ihtiyaç dahilinde daha fazla alım yapılabileceğini duyururken, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ve anlaşmanın süresinin uzatılabileceğini belirtti. Bu anlaşma dahilinde artık Hamidiye su kullanacağını duyuran Maltepe Belediyesi, “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşmayla Maltepe’de artık Hamidiye Su kullanıyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.