banner460
banner128

Liseli gençlerden can dostlara ziyaret

Esenyurt Belediyesi, öğrencilere hayvan sevgisini kazandırmak amacıyla can dostlarımızın yaşadığı bakımevinde liseli gençleri ağırladı. Barınakta bulunan hayvanları kendi elleriyle besleyen öğrenciler, çalınan müzikler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, hayvan sevgisini kazandırmak amacıyla Halil Akkanat Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler için Geçici Modern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bir gezi düzenledi. Servislerle okullarından alınan öğrenciler; kedi, köpek, keçi, tavuk, kuş ve tavşan gibi barınakta bulunan birçok hayvanı elleriyle besledi. Öğrenciler, çalınan müzikler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi. Veteriner İşleri Müdürü Halil Çalış, öğrencilerle yakından ilgilenerek merkezin işleyişini anlattı. Hayvanlara önelik barınma, bakım ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi veren Çalış, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.