banner460
banner128

“Kütüphanesini ben yaptım gidip bakabilirsin”

AK Partili  İBB Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer, İBB Meclis toplantısında  “Gürpınar Kimya, İmamoğlu’nun 5 yıl belediye başkanlığı yapmış olduğu Beylikdüzü’ndeki bir endüstri meslek lisesidir. Eminim Ekrem Bey oraya hiç gitmemiştir” iddiasında bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu ise Tuncer’e, “Hayır, kütüphanesini ben yaptım gidip bakabilirsin” yanıtını verdi.

Meclis oturumunda soru önergesi için söz alan AKP’li Yavuz Selim Tuncer, İBB başkanı İmamoğlu’na bir kutu dezenfektan göstererek, “Bu Gürpınar’daki bir meslek lisesinde üretiliyor. Ekrem Bey’in daha önce belediye başkanlığı yaptığı Beylikdüzü’nde. Ben eminim Ekrem Bey oraya hiç gitmemiştir hayatında” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ise, “Yok, kütüphanesini ben yaptım gidip bakabilirsin, şahsen ben yaptım” cevabını verdi. Alkış sesleri üzerine Tuncer “Demek ki gerçekten yaptığınız bir şeyler varmış. Sıfırdan mı yaptınız?” sorusunu yöneltti.

İmamoğlu bu soruya da; “Belediye başkanı değilken yaptım, gidip bakabilirsin” deyince Tuncer “Hayrına mı yaptınız?” dedi. İmamoğlu bu kez “Evet çok var öyle. Gidip bakabilirsin” yanıtını verdi. Tuncer de İmamoğlu’na “Allah hayrınızı artırsın” şeklinde cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.