banner460
banner128

Küçükçekmece'de renkli ramazan etkinlikleri

Küçükçekmece Belediyesinin Fevziçakmak Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri başladı.

Etkinliklerin ilk akşamında, Türk musikisinin usta isimlerinden Güzin Değişmez ve Alper Oyarak sahne aldı. İkili, Ramazan’ın manevi ruhunu taşıyan şarkılarıyla izleyenleri mest etti.

Kutsal ayın geleneksel atmosferi geleneksel seyirlik oyunlarla da perçinlendi. Hacivat ve Karagöz, Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Meddah ve Gölge Oyunları’nın sahnelendiği etkinliklerde, özellikle çocuklar oldukça keyifli vakit geçirdi.

GELENEKSEL SANATLAR, HÜNERLI ELLER, YÖRESEL ÜRÜNLER...

Alanda kurulan Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi’nin usta ve çıraklarının eserlerinin yer aldığı mini sergi,Hünerli Eller Çarşısı ve yöresel ürünler stantları da büyük ilgi gördü.

Fevziçakmak Meydanı’nda etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek. Konserlerle renklenecek akşamlarda İlhan Şeşen, Ahmet Özhan, Bekir Ünlüataer, Nida Ateş’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü sanatçı sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.