banner460
banner128

Kılıçdaroğlu, Akgün ve partililerinin bayramını kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüşen ve Kurban Bayramını kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, telefonunun hoparlörünü açarak CHP liderinin partililere yönelik kutlama mesajını dinletti.

Bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma törenine katıldı. Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen bayramlaşma töreninde Akgün ve meclis üyelerini karşılayan İlçe Başkanı H. Remzi Gökbulak, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun mesajı uzun süre alkışlandı

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, partilileri ve ilçe yöneticileri ile bayramlaştıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun ve ailesinin bayramlarını kutlayan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma töreninde olduklarını belirterek, telefonunun hoparlörünü açtı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sevgi ve selamlarını iletti. Kılıçdaoğlu’nun mesajı ilçe binasını dolduran partiler tarafından uzun süre alkışlandı.

               

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.