banner460
banner128

Kaynarca Silivrispor'u tahliyeden kurtardı

Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın yoğun çalışması neticesinde işlem tamam. Silivri sahilde bulunan ve yıllardır biriken kira borçları nedeni ile tahliye kararı olan Silivrispor'un kullandığı tesislerin tahliyesi durduruldu ve 180 bin TL'lik borç ödendi.

Gençlik İL Spor Müdürlüğü'nün sorumluluğunda olan ve uzun yıllardır Silivrispor tarafından kullanılan sahildeki tesisler için verilen tahliye kararı durduruldu. Geçtiğimiz ay Silivri Kaymakamlığı eliyle tahliye kararı kulübe kararı yollanmasının ardından yoğun bir trafik içine giren Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan bu trafikten başarılı ayrılan isim oldu. Yapılan tahliye emrinin ardından yoğun bir diplomasi trafiğinin ardından Kulüp Başkanı Taylan Güraslan sonuca ulaştı ve tesislerin bu zamana kadar biriken tüm borçlarını ödedi. İstanbul 3. Bölge Milletvekili olan Tülay Kaynarca ile birlikte Ankara'da yoğun mesai harcayan Güraslan sonuca ulaştı. Tesislerin İl Spor Müdürlüğün bu zamana kadar biriken toplam 180 bin TL'lik borç Spor Bakanlığının çıkardığı bütçe ile ödemesi yapıldı. (hürhaber)

Anahtar Kelimeler:
Tülay Kaynarca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.