banner460
banner128

Kahriman: Yaşanılan sorunları Babacan çözer

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle gazetecilerle bir araya geldi.

Livello Otel'de düzenlenen ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda konuşan Halis Kahriman; Metin Göktepe’yi ölüm yıldönümü nedeniyle anarak, günümüz Türkiye’sinde gazetecilerin; hem özgürlükler hem de ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşadığına işaret etti. Kahriman DEVA Partisi’nin iktidarı döneminde gazetecilerin özgür bir ortamda mesleklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Partinin Esenyurt’taki çalışmaları ile ilgili bilgiler de paylaşan Kahriman ilk seçimde Esenyurt’ta birinci parti çıkacaklarını öne sürdü.

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kahriman, Anayasaların iyi ya da eksik olmasından önce nasıl uygulandığının çok önemli olduğunu; İngiltere ve ABD gibi ülkeleri örnekleyerek ‘Anayasalar kadar Vicdan Yasası’nın önemli’ olduğunu vurguladı.

Ülkede ekonomik olarak çok ciddi sıkıntıların yaşadığını ifade eden DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, yapılan araştırmalarda bu sorunları çözecek liderler arasında Genel Başkanları Ali Babacan’ın çok farklı önde çıktığını ileri sürdü. Kahriman, yaşanan ekonomik sorunları Babacan'ın çözebileceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.