banner460
banner128

Kadının olduğu yerde emek vardır

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe genelinde çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınlarla iş yerlerinde bir araya gelen Başkan Çalık, “Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Dileğim kadınların daha özgür, ayakları yere daha sağlam basacakları güzel günleri hep birlikte yaşamak. Kadının olduğu her yerde emek vardır. Tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” ifadelerini kullandı. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe genelindeki çalışan kadınlarla işleri başında bir araya gelerek çiçek hediye etti. Başkan Çalık’a eşi Zehra Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Ziyaretin ilk durağı bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarında çalışan emekçi kadınlar oldu. Beylik Pazarı ve civar esnafı da ziyaret eden Çalık, burada bulunan emekçi kadınlar ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadının olduğu her yerde emek olduğunun belirten Başkan Çalık anlamlı gününün önemine vurgu yaparak, “Bugün Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Dileğim kadınların daha özgür, ayakları yere daha sağlam basacakları güzel günleri hep birlikte yaşamak. Kadının olduğu her yerde emek vardır.” şeklinde konuştu.

Çalık: Kadınlar Günü’nü kalben, hissederek yaşamamız gerekiyor

Kadınların katılımları ve desteğiyle kenti birlikte inşa etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Çalık, “Bugün aslında bir farkındalık günü ve bunu kalben, hissederek yaşamamız gerekiyor. Kadınlar her daim emekleri ile hayatın içinde var olmaktadır. Kadın özgürleşmeden toplum özgürleşmez. Bu bakış açısıyla mücadelemizi sürdürecek ve mutlaka başaracağız. Tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.