banner460
banner128

Kabaktepe’den dikkat çeken ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, geçiğimiz yılarda görevden uzaklaştıılan Esenyurt Belediyesi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu işyerinde ziyaret etti.

Gazeteci Emin Beyaz’ın bildirdiğine göre;  Kabaktepe Esenyurt İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaret kapsamıda Esenyurt Belediyesi’nin eski Ak Partili Belediye Başkanları Necmi Kadıoğlu ve Ali Murat Alatepe ile de görüştü. Necmi Kadıoğlu bir önceki dönem görevden istifa ettirilerek uzaklaştırılmış yerine ise belediye meclisinde Ali Murat Alatepe başkanlık görevine seçilmişti. Ali Murat Alatepe de bir yıllık görev süresi sonrasında Esenyurt’tan başkan aday adayları arasında yer almış ancak aday gösterilmemişti.

Neden Esenyurt?

Kabatepe’nin Esenyurt ziyaretiyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: AK Parti İstanbul 7'nci Olağan İl Kongresi'nden sonra ilk ziyaretimizi Esenyurt'ta yaptık. Esenyurt'ta yapmamız iki anlam ifade ediyor. Birincisi Esenyurt'un AK Parti İstanbul İl Başkanı Teşkilatı açısından değerini ifade etmek açısından önemli. Esenyurt sadece İstanbul'umuzun değil Türkiye'mizin en büyük ilçesi. Dolasıyla Esenyurt Türkiye'de en büyük sessiz devrimi yapmış, en büyük ekonomik yatırımları yapmış bir ilçe. AK Parti'nin 2024 seçimlerinde tekrar Esenyurt'u alacağının altını çizmek için ilk ziyaretimizi buraya yaptık. 2024'te yine burada AK Parti'mizin Esenyurt zaferinin kutlayacağız.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.