banner460
banner128

"İz Medya' açılış yaptı

Yeni nesil habercilik anlayışıyla medya sektöründe ‘iz’ bırakmayı hedefine koyan İZ Medya, bölgenin önde gelen siyasi temsilcileri, sivil toplumun saygın simaları ve basın mensuplarının katılımıyla Beylikdüüz’nde açılışını gerçekleştirdi.

Tolga Öztürk ve Emrah Öztürk’ün ortaklığında  faaliyete başlayan  İz Medya;İnsan hikayeleri, video içerikleri, derinlemesine incelenen dosya haberleriyle; yeni medya teknolojilerini kullanarak veri görselleştirmesi yapıyor. Dijitalleşmenin dünyadaki tüm sektörlerde varlık göstermesiyle dijital çağa ayak uyduran haberler ve formatlar geliştiren İZ Medya stüdyolarında; siyaset, sağlık, eğitim, kültür sanat ve sivil toplum odaklı programlarıyla Türkiye ve dünya gündeminin nabzını tutacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.