banner460
banner128

İYİ’ler vefalı çıktı

İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı Şehit ve ebediyete intikal eden gazeteciler için mevlüt okutuyor.

Silivri de gazetecilik yaptıktan sonra vatani görevini yaparken vefat edip , şehit olan Olcay ÖZCAN ın  yaşadığı yer olan Kadıköy Mahallesindeki merkez camiinde , Özcan ve ebediyete intikal eden gazeteciler için 10 Ocak Gazeteciler Gününde Cuma Namazına müteakip Mevlüt okutulacak. İYİ Parti İlçe Başkanı A.Refik BEK konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı, BEK’in açıklaması şöyle:

- [ ]  Birlikte görev yaptığım şehit gazeteci arkadaşlarım; Olcay Özcan , Recep Bolat ve Rüzgar Hanım ile  Silivri de ve bölgemizde gazeteciliğin gelişmesinde büyük katkıları olan , ebediyete intikal eden; Trakya Ekpres Gazetesi Kurucusu Münir Bircan , Yeni Trakya Ekpres Gazetesi Kurucusu Sinan Albayrak, Hürbakış Gazetesi Kurucusu Faruk Öztimur , Hürhaber Gazetesi Kurucusu İlhan Uygun, Anadolu Ajansı ve Hürriyet Gazetesi Muhabiri İsmail Güçlü, Dünya Gazetesi Silivri Temsilcisi Behiye Feza Kaya nın ve ebediyete uğurladığımız tüm gazetecilerin ruhlarına, 10 Ocak Cuma günü Kadıköy Camiinde Mevlüt ü Şerif okutup, onları şükran ve minnetle anacağız . Mevlüt sonrası Olcay ÖZCAN İlköğretim Okulu ziyaret edip, Gazeteciler Günü Münasebetiyle bir ikram yapacağız.Gazeteci dostlarımız ve tüm halkımız davetlidir.

Anahtar Kelimeler:
Iyi PartiRefik Bek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.