banner460
banner128

İYİ Parti- MHP arasında üye restleşmesi

Bek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi : Biz ne söylersek belgeli konuşuruz, martaval okuyan maalesefki sensin. Buyur çayımızı , kahvemizi içerken sana MHP den ve MHP’ye oy veren kaç kişi istifa etmiş üyelik formlarında kendin gör. Ayrıca bu açıklamayı yazan kardeşimiz benim röportajımı iyi okumamış . İyi okumasını önerip, öyle açıklama yazmasını tavsiye ediyorum kendisine de.

Geçmişte partinizin en üst düzeyinden , en alt yöneticinize kadar ‘ Her türlü Milliyetçiliği ayaklar altına aldık’ diyen Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN için söylediklerinize bir bakın. Şimdiki durumunuza bir bakın. Sayın Erdoğan’ın karşısına kiminle birlikte aday çıkardınız? Ağza almaya bile terbiyemin müsaade etmediği kelimelerle suçladığınız Sayın Erdoğan’a Neden şimdi biat ettiniz ? Daldan dala atlayan kim acaba?

Akşener liderliğindeki ‘Cesurlar hareketine’ katıldım

Anavatan Partisi’nde siyasete başladım , 2008 de de sonlandırdım. 2017 de de Genel Başkanımız Meral AKŞENER siyaset sahnesine çıkana kadar hiç bir siyasi oluşumun içinde olmadım, seçimlerde vatandaşlık görevimi yaparak oy kullandım . 2017’ de de Akşener’in liderliğindeki ‘ Cesurlar hareketine ‘ katıldım. Rahatsız mı oldunuz?

Elli yıllık bir siyasi partinin 2017 den beri ilçe başkanısın, MHP sen ilçe başkanı olmadan evvel 7 Haziran 2015 seçimlerinde % 13.40 oy almıştı,

Sen ilçe başkanı olduktan sonra yapılan 24 Haziran 2019 seçimlerin de % 8.4 oy aldı.

Ben olsam istifa ederim

Elli yıllık MHP Silivri de senden önce 2015 Haziran seçimlerinde % 13.40 oy alıp 3. Partiyken,

Sen ilçe başkanı olduktan sonra 2018 Haziran seçimlerinde % 8.4 oy alarak CHP, AKP , İYİ Parti ve HDP’nin ardından 5. Parti konumuna düşmüştür. Partimi bu duruma düşürdüğüm gün ben olsam istifa ederdim.

**

Yalçın ne demişti?

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yaptığı bir açıklama ile İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek’in ‘MHP’den kopanlar bize geliyor’ söylemine tepki göstermiş ve şu görüşlere yer vermişti.

“İP’in Silivri İlçe Başkanı Refik Bek bir gazeteye röportaj vermiş, yine üstüne vazife olmayan söz ve söylemlerde bulunmuş.

MHP’den kopmalar olduğunu, kopanların da İP tarafına geçtiğini ifade etmiş. Bunu söylerken de “yüzde 80’i bize geliyor” demiş. Martavalı bırak Sayın Refik Bek! Senin siyasi ederin ne ki sen Milliyetçi Hareket Partisi'ne gömlek biçiyorsun, “Oradan kayan bize geliyor” diyebiliyorsun. Sen önce MHP'ye gömlek biçeceğine, partinin giydiği ihanet elbisesinin hesabını ver.

Sizin işbirliğine tutuştuğunuz siyasi odakların kimler olduğuna cümle âlem şahit. “Milliyetçi muhafazakar, demokrat, Atatürkçü laik bir yapımız var.” diyerek bu ayıbınızı örtemezsiniz. Siz Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları istismar ederek siyasi puan peşine düşen zavallılarsınız. MHP camiasına fitne saçma çabalarınızın farkındayız. İnancı düşük, kişisel menfaatleri yüksek fosil takımına bakıp genel bir algı oluşturmaya çalışmak, sizin gibilerin işi.

“2008 yılında siyaseti noktaladım ve kenara çekildim” diyorsun ama günün şartlarına göre renkten renge girmeyi, daldan dala konmayı marifet sayıyorsun. Son olarak sana tavsiyemiz, röportajdaki sözlerinden anlaşıldığı gibi işbirliği yaptığınız siyasi partilerin yerel aktörleriyle cambaza bak oynayıp, onların siyasi kariyerlerine kafa patlatmanız yönündedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.