banner460
banner128

İYİ PARTİ ARACINA SALDIRI

İYİ Parti’nin aracına İstanbul Büyükçekmece Tepecik’te saldırı düzenlendi.  Saldırı İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun ve Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek tarafından kınandı.

İYİ Parti İstanbul Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun, İYİ Parti karavanına yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karatosun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Büyükçekmece İlçemizin Tepecik Mahallesi ‘nde halkımızla buluşan İYİ’lik karavanımız; başarılı ilerleyişimizi hazmedemeyen, bu ilerleyişi durduramayacağını bilen; seçimi savaş, siyasetteki rakibini düşman gibi gören haris kişi ve kişilerce saldırıya uğramıştır.

29 Temmuz gecesi 02:00 sularında gerçekleşen saldırının, önceden planlandığını düşünüyoruz. Yaklaşık bir aydır aynı bölgede duran üyelik karavanımıza yapılan şuursuz saldırıya ait görüntülere civarda esnafa ve polise mobese kamerasının bulunmaması sebebi ile henüz ulaşamadık. Burada İYİ Parti'mize ,Genel Başkanımıza , teşkilatımıza, birbirinden kıymetli üyelerimize ve İYİ’ler ailesine gönül verenlere yapılmış olan bu saldırının faillerin yakalanması ve gerekli cezanın uygulanması hususunda sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.

Gerekli hukuki süreci başlatacak ve bu saldırıları gerçekmiş faillerin yargılanmasını sağlayacağız.

Bu vesile ile derhal müdahil olan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürümüze ve Güvenlik Büro Amirliğimiz ve görevli emniyet mensuplarımıza da hassasiyet ve samimiyetleri dolayısı ile teşekkür ederiz.

Unutulmamalıdır ki acizlerin kendini savunma yöntemi saldırıdır. Her ne kadar karalama kampanyasına devam etseler de gerçek şu ki güneş balçıkla sıvanmaz.

*

Bek: Tehditler bize geri adım attıramaz

Öte yandın Büyükçekmece’nin komşu ilçesi Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek te parti aracına yapılan saldırıyı kınadı.

Bek açıklamasında şu görüşlere yer verdi.  “İYİ Parti İtanbul il teşkilatına ait olan karavanımıza Büyükçekmece Tepecik mahallesinde; ‘milletin karşısına çıkma cesareti olmayanlar tarafindan’ yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz...

Tehditler, saldırılar bizleri bir geri adım attırmaz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.