banner460
banner128

"İSKİ’nin yarım bıraktığı işleri yapıyoruz"

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgü’ün ’25 yıl İBB’den yardım alamadık’ açıklamasının buharı kalkmadan,  Büyükçekmece'ye komşu ilçe  Çatalca Belediye Başkanı  AK Partili Mesut Üner’den manidar bir paylaşım geldi.  Üner ‘İSKİ’nin yarım bıraktığı işleri yapıyoruz’ başlığıyla bazı resimler paylaşarak İBB’nin Çatalca’da bazı işleri yarım bırakmadığını ileri sürdü.

Üner paylaşımında,  “Hem Kaleiçi Mahalle Sakinlerimizin, hem de bizim sabrımız kalmamıştı.

Bizim işimiz değil demedik, vatandaşımızın yol çilesini bitirmek için hemen kolları sıvadık.

İSKİ tarafından bozulan ve düzeltilmeyen, ana arter olmasına rağmen Büyükşehir Belediyemiz tarafından bir türlü yapılmayan Cevdet Barın Caddemizin yollarının ve tretuvarlarının yapımını tamamladık.

Aydınlatma ve peyzaj düzenleme çalışmalarını bitirdikten sonra caddemiz artık Çatalca’mıza ve vatandaşlarımıza layık bir hale gelecek.

Hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.