banner460
banner128

İşi olmayanı Büyükçekmece’ye bekliyorlar

2009 yılından bu yana 20 bin vatandaşı iş sahibi yapan Büyükçekmece Belediyesi, İŞKUR ortaklığıyla 6’ıncı kez “İş veren – İş gören” buluşması gerçekleştiriyor.

İşsiz olan vatandaşların yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Büyükçekmece Belediyesi, “İşiniz Yoksa Buluşalım” sloganıyla iş arayan vatandaşları bu yıl 120 firmayla buluşturacak.

1 Ekim Salı günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında belediye meydanında kurulacak stantlarda gerçekleştirilecek buluşmaya iş arayan en az 3 bin vatandaşın katılması bekleniyor.  

“Temennimiz herkesin iş sahibi olması”

Her yıl iş verenlerle iş arayanları buluşturan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemlerde vatandaşlara destek olunması gerektiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Binlerce kişi belediyemize iş başvurusunda bulunuyor. Bu sayı gün geçtikçe artıyor. Özellikle gençlerimiz iş bulma konusunda çok zorluk çekiyor. Geleceğimizi şekillendirecek olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyerek bizleri aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerimizdir. Büyükçekmece Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ve iş arayan vatandaşlarımızla yakından ilgileniyoruz. İş sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı bu yıl altıncı kez 120 firmayla bir araya getireceğiz. Temennimiz herkesin iş sahibi olması yönündedir. İşi olmayan vatandaşlarımızı Büyükçekmece’ye bekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.