banner460
banner128

İş kazasında yaşamını yitiren İşçi Erkan Şengül'ün adı parka verildi

Büyükçekmece’de Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Mimarsinan Mahallesi’nde yapılan toplu iftara 2 binin üzerinde vatandaş katıldı.

CHP İstanbul Milletvekilleri Sibel Özdemir, Turhan Aydoğan, Özgür Karabat İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın katılımıyla gerçekleşen iftarda geçtiğimiz günlerde genç yaşta yaşama veda eden Erkan Şengül’ün adı bir parka verildi.

Katılım beklenenin üstünde oldu

Büyükçekmece Belediyesi’nin Mimarsinan Mahallesi’nde düzenlediği iftara katılım çok yoğun oldu. Tasavvuf müziği ve semazen gösterileri eşliğinde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftara katılan Mimarsinan Mahalle sakinlerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

1 Mayıs öncesi Anlamlı bir isimlendirme 

İftar sonrasında Mimarsinan Stadyumu yanında Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan parka Erkan Şengül Parkı adı verildi. 30 yaşında geçirdiği bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden Şengül’ün eşi ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşen törende duygu yüklü anlar yaşandı. 

                       

Anahtar Kelimeler:
Hasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.