banner460
banner128

İmamoğlu:Millet bizi sevdi.Derdiniz ne?

Kadıköy’de halka hitap eden İmamoğlu, ‘Aynı zarftan çıkan meclis üyeliği pırıl pırıl, İlçe belediye başkanlığı pırıl pırıl ama İBB oylarında şaibe varmış. Buna kargalar güler. Bu millet bizi sevdi! Derdiniz ne?” dedi.

İstanbul Büşükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nı ziyaret etti ardından vatandaşlara hitap etti.

İBB Başkanı İmamoğlu, 25 ilçede belediye başkanlığını kazanan, İBB Meclisi'nde çoğunluğu elinde bulunduranların kendileriyle ilgili oyları sorgulamadığını ve vurgulayarak, ''Kendileriyle ilgili seçimde bir şaibe görmeyenler, 'İBB seçimi oylamasında yolsuzluk var, şaibe var' diyorlar. Karga var mı burada? Kesin gülmüştür. Bence siz de gülün. Aynı zarfa atılan oylarda ilçe belediye başkanın oyları pırıl pırıl. 25 belediye başkanı seçilmiş; helali hoş olsun. İlçe meclis üyelerine verilen oylar pırıl pırıl. İBB'de çoğunluk onların olmuş. Helali hoş olsun ama sıra İBB Başkanı'na gelince şaibe var, yolsuzluk var. Bir daha gülelim valla. 

ARGUVAN KÖMBESİNİ SEVDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na tebrik ziyaretinde bulundu.

İBB Başkanı'nın eşi Dilek İmamoğlu ile Kadıköy Belediye Başkaı'nın eşi Rojvan Odabaşı da ziyarette hazır bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Kadıköy'ün eski belediye başkanları Aykurt Nuhoğlu ve Selami Öztürk de Odabaşı'nı tebrik eden heyet içinde yer aldı. İmamoğlu'na ziyarette, Malatya Arguvan yöresine özgü bir börek türü olan kömbe ikram edildi. Kömbeyi, önce İmamoğlu tattı. Beğenince de eşine de mutlaka denemesini söyledi.

SİVAS’TAN GETİRDİĞİ BAĞLAMAYI HEDİYE ETTİ

Sivas Divriği'den gelen 80 yaşındaki Melek Ergün, İmamoğlu'na, minyatür bir bağlama hediye etti. ''Pir Sultan'ın sazını getirdim sana'' diyen Ergün, İmamoğlu'na, ''Yaradan yardımcın olsun. Kurban olurum seni yaradana'' diyerek sevgisini belli etti. İmamoğlu da ''Bundan daha büyük ödül var mı? Çok güzelsin, harikasın sen. Kurban olurum sana’ diye yanıt verdi.

Daha sonra vatandaşlara hitap eden İmamoğlu özetle şunları söyledi

- Sizinle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kadıköy Belediye Başkanımız Şerdil Dara Odabaşı'na başarılar diliyorum. Geçmişten günümüze Kadıköy'e çok değerli başkanlarımız hizmet etti. Sağolsunlar, Selami başkanımız da burada, Aykurt başkanımız da burada. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bayrak teslim edildi. Şerdil başkanımız yoluna devam edecek. Biz, İstanbul'un 39 belediye başkanına eşit bir şekilde yaklaşacağız. Her birisini kucaklayacağız. Bugüne kadar ihmal edilen ne varsa, eksikleri tamamlayacağız. Hiç kimseyi ayırt etmeyeceğiz. ''Benim partilim'' anlayışı bitti. Yok öyle bir şey. Ne çektiyse bu memleket, partizanlıktan ve kötü dilden çekti. Biz dedik ki, ''Hepsini yok edeceğiz.'' O dili kullanmayacağız. O dili kullananlar, siyasi alanda kendilerine meydan bulamayacaklar. Çünkü bizim insanımız, güzel dili, sohbeti ve kucaklaşmayı seviyor.

KAZ BİLE KUTLAMAYA GELMİŞ!

- Ramazan ayındayız. 2 gün sonra Ramazan ayının ilk günü. Pazartesi günü, halkımız Ramazan ile buluşacak, oruçlarını tutacak. Ramazan ayı iyilik, paylaşma, sevgi, hissetme, arınma ve aynı zamanda aydınlanma ayıdır. Ramazan'ın güzel olan bütün bu duyguları sizlerle olsun.

İnşallah, bu güzel Ramazan ayında tüm dualarınız kabul olsun. ('Amin' sesleri ). Yahu, kurban olayım, kazın ne işi var burada? Hayır, kutlamaya mı geldiler? Vallahi kaz bile beni kutlamaya gelmiş bak. Bütün canlılar, öyle ya da böyle bizim. Topalmış, değilmiş, yok öyle şey. Ramazan ayıyla ilgili birkaç konuda anlaşmak istiyorum sizinle. Ramazan ayına ayrı bir gözle bakıyorum.

Oruç tutsun tutmasın, herkes bizim. Ama maneviyatını hep birlikte yaşamaya çalışalım. Ne yapalım biliyor musunuz? Komşularınızı iftara davet edin. Bakın bir seferberlik yapalım. Bir çorbayı paylaşın. Bir komşunuza iftara gidin. Bakın ben ne yapacağımı söyleyeyim. Ben, öyle 5 yıldızlı otellerde sofralara gitmiyorum 10 yıldır. Size de tavsiye ediyorum. Bu şehrin belediye başkanlarına da tavsiye ediyorum. Evlerde iftar açacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.