banner460
banner128

İmamoğlu ve Akpolat Covid-19’a yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın covid-19 testleri pozitif çıktı.

İmamoğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum.”dedi.

Yine Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ta yaptığı bir paylaşımla covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.  Akpolat paylaşımında; “Değerli komşularım, Aldığımız tüm önlemlere rağmen virüsle ben de tanıştım. Son yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi, ailemle birlikte karantinadayız. En kısa zamanda bunu aşıp yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

Bu arada çok sayıda siyasetçi ve belediye başkanı İmamoğlu ve Akpolat için geçmiş olsun dileklerini ileten paylaşımlar yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.