banner460
banner128

İmamoğlu'nun Elazığlıları sevindiren ataması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce Elazığ’da Ak Parti’den Belediye Başkan Aday adayı olan Mahmut Kahraman’ı İSKİ’de önemli göreve atadı. Bu atama Elazığlılar arasında ise sevinçle karşılandı.

MARED(Marmara Elazığlılar Derneği) Başkanı Mahmut Kahraman’ın,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından;  İSKİ Atık Su ve İnşaat Daire Başkanlığına atanması Elazığlılar arasında sevinçle karışlandı

Ak Parti’den aday adayı olmuş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı  Mahmut Kahraman’ı İSKİ Atık Su ve İnşaat Daire Başkanlığına atadı. İnşaat Mühendisi olan Kahraman, daha önce Ak Parti’den Elazığı Belediye Başkan Aday adayı olmuş bir isim.  Kahraman’ın atanması Elazığlılar arasında sevinçle karşılandı. Bakın Elazığ gazetelire haberi nasıl gördü

Elazıg Hakimiyet

İstanbul’daki Elazığlıların olduğu kadar Elâzığ’daki hemşerilerimiz de takdirini, sempatisini kazanan MARED Başkanı İnşaat Mühendisi Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Atık Su ve İnşaat Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Uzun yıllardan beri İSKİ’nin önemli projelerinde mühendis olarak görev yapan ve büyük projeleri hayata geçiren Mahmut Kahraman, teknik adamlığı dışında Elazığ kültürü, sanatı, geleneksel mimarisi ve folkloru ile de yakından ilgilenen bir isim.

Dernekçilik faaliyetlerini kuru gürültüden ve bolca reklamı yapılan rant merkezli bir anlayıştan kurtararak, memleketinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklara ve kültürel mirası korumaya yönelten bir yapıya büründüren Mahmut Kahraman’ın en önemli özelliği ise ilimizdeki yöneticilerin ve ilgili derneklerin bile unuttuğu ya da es geçtiği tarihi olaylar ve kişilikleri yıl dönümlerini unutmaması.

Kahraman’ın en son yaptığı paylaşım ise Harput’un fethinin yıldönümü oldu. Kahraman, ayrıca şehrimizin tarih, kültür, sanat ve diğer alanlarda yetiştirdiği değerlerle ilgili hatırlatıcı ve dikkat çekici paylaşımları da takdir topluyor.

Hemşerimiz Mahmut Kahraman, tüm dini bayram tatilleri ile yaz tatillerini Elazığ’da geçirerek çektiği fotoğraf ve programlara ait resim paylaşımları ile sosyal medyada şehrimizin tanıtımını yapan bir kültür elçisi konumunda.

Geçmişte Elazığ Belediye başkanlığı için aday adayı da olan Mahmut Kahraman’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

El Aziz Gazetesi

Mahmut Kahraman'a İBB'de görev...

Birçok kurum ve kuruluşta çalışmasının ardından iş hayatına Derin Deniz Desarjı İnşaatında devam eden Kahraman İBB'nin yeni yapılanmasında Atık Su İnşaat Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

Mahmut Kahraman, ayrıca Marmara Elazığlılar Derneği Başkanlığını yürütmekte...

Günışığı

Hemşehrimiz Kahraman’a Önemli Görev

Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı, İnşaat Mühendisi Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Su İnşaat Daire Başkanı olarak atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.