banner460
banner128

İmamoğlu'ndan herkese selam var!

Çatalca, Silivri ve Büyükçekmece’de görülmemiş kalabalıklara hitap eden İmamoğlu, ‘Herkese benden selam söyleyin.  Partizanlığı İBB’den söküp atacağız. Bu şehrin ve bu ülkenin nimetlerinin bir avuç insana gitmesini önleyeceğiz. Biz eşitlik getireceğiz. Bu şehre hak-hukuk- adalet getireceğiz.” Diye konuştu.

İmamoğlu'na sevgi seli...

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu; Çatalca,  Silivri ve Büyükçekmece'de düzenlenen mitinglerde tarihi kalabalıklara hitap etti. Çatalca’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile halka hitap eden İmamoğlu,” İstanbul'da Tarım Seferberliği başlatacağız. 150 mahallede tarımı destekleyeceğiz, sağlıklı ve ucuz gıda zincirleri kuracağız.” Dedi.

Bu şehre; hukuk, adalet gelecek

Daha sonra Silivri’ye geçen ve burada da görülmemiş bir kalabalik tarafından karşılanan İmamoğlu,  “Seçime kadar olmadık suçlamalar , iftiralar atacaklar..  Dünden beri ‘Mahkeme olacak İmamoğlu görevi alamayacaklar. Ne zaman yapıyorlar. Seçime iki gün kala yapıyorlar. Daha önce yaptılar mı ? Yaptılar.. Sonra da geçen seçim sonrasında yaptıkları gibi,  “Kızgın demiri soğutalım’ diyecekler..” diye konuştu.

“Silivri tarım ve turizm ilçesi olacak’ diyerek konuşmasını sürdüren İmamoğlu, “İstanbul'un yönetiminde israfa son verip üretime ve paylaşıma dayalı bir sistemi hayata geçireceğiz” dedi.

"Silivri'yi de Şile ve Çatalca gibi İstanbul'un göz bebeği yapacağız" diye devam İmamoğlu, "Tarımı, turizmi destekleyeceğiz. Her yerde olduğu gibi çocukları, gençleri, kadınları destekleyeceğiz. Bu şehri adaletle yöneteceğiz. Bir avuç insana değil, 16 milyon insana hizmet edeceğiz. Silivri'nin belediye başkanıyla da dört dörtlük çalışacağız. Biz, bu şehre ve insanlarına hizmete geliyoruz" şeklinde konuştu.

Herkes bizim kardeşimiz, partizanlığı İBB’den söküp atacağız diyen İmamoğlu,şöyle devam etti ‘Herkesi barıştıracağız. Herkesi kucakladıkça, herkese selam verdikçe, bunlar daha fazla rahatsız olacak. Herkese benden selam söyleyin. İmamoğlu’ndan size selam ver deyin. Benim güzel insanlarım, bu şehrin ve bu ülkenin nimetlerini bir avuç insana gitmesini yıkacağız. Biz eşitlik getireceğiz. Bu şehre hak-hukuk- adalet getireceğiz. “

İstanbul’u barıştırmaya geliyoruz


Silivri'nin ardından  Büyükçekmece’ye geçen Ekrem İmamoğlu, burada da tarihi bir kalabalık tarafından karşılandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ile halkı selamlayan İmamoğlu,  “ Güzel şeyler olmaya başladı bile El ele kol kolayız artık. İstedikleri kadar kötü dil kullansınlar, güzellik ve iyilik kazanacak.” Dedi.

‘Matbatayı ver, mazbatayı ver’ sloganlarıyla karşılanan İmamoğlu, ‘Mazbatayı İmamoğlu’na millet veriyor, millet veriyor. Bu 23 Haziran’daki yerel seçimde, hem İstanbul seçimi, hem demokrasi adına sevgi kazanacak, sevgi kazanacak. Tereddütsüz sevgi kazanacak. “ diye konuştu.

“Çoçukken mızıkçılık yapmak çekilir, ama bir yaştan sonra çekilmiyor diye ‘ konuşmasını sürdüren İmamoğlu, ‘Bakın bakın moderatör ile konuşmusum. Nerede İstanbul’un merkezinde.. İki insan görüşmüş. Mahir Ünal ve Engin Altay.. Onların bilgisi dahilinde görüşmüşüz. Münazarayı kaybettiniz. Yav kardeşim aklıma geldi söyleyeyim. Kalan bir gün içinde rakibim yanına bir kaç kişiyi alabilir, yalnız da olabilir, moderatör da olmayabilir. Biz münazaraya hazırız. Altı ay söyledim. Zoraki kabul ettiler. Şimdi de moderatör üzerinden mızıkçılık yapıyorlar. Moralleri bozulmuş. Saldırıyorlar. Tehdit bile etmeye kalkıyorlar. Gülelim. Ordu Valis’nen özür dileyecekmişim. Dilemez isem İBB Başkanı olamazmışım. Onlar HDP’ye terörist dediler. Saadet Partisine hain dediler.  Ya siz milyonlarca vatandaşa özür borcunuz var. Biz bu arkadaşlara ahlaklı çalışmayı öğreteceğiz.  Herkesi eşitlemeye geliyoruz. İstanbul’u barıştırmaya geliyoruz. “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.