banner460
banner128

İGD Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği ‘Zirvedeki Gazeteciler’ ödülleri sahiplerini buldu.  

28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı Avcılar Belediyesi Firüzköy Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ödül töreninde konuşan İGD Başkanı Mehmet Mert ‘Gazetecililik mesleğinin evrensel değerleri ışığında, eleştiri kültürünü kazandırıcı ve emekten yana, üretmekten yana, halka hakikati anlatmaktan yana tavır alan meslektaşlarımızı ödüllendirdik’ diye konuştu.

Ödül törenine; Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kaan Akın ve Murat Akbaş, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas da katıldı. 

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert şu ifadelere yer verdi: İstanbul Gazeteciler Derneği olarak şimdiye kadar gazetecilik mesleğinin çıtasını yükseltici, meslektaşlar arasında dayanışmayı sağlayıcı hizmetlerle birlikte, eğitici ve öğretici seminerler, paneller, söyleşiler de düzenledik. Son dört yıldır bir gelenek başlatarak işini en iyi yapanlar arasından bazılarını ödüllendirme yoluna gittik. İstedik ki bu ödüller gerek demokrasi kültürümüzün yaygınlaşmasına katkı sunsun, gerek meslektaşlar arasında tatlı bir rekabet başlatsın, gerek ise gazetecilik mesleğinin daha üst seviyelere taşınmasını sağlasın.”

İŞTE ZİRVEDEKİ GAZETECİLER

HABER dalında ‘Ver parayı seç öğretmenini’ haberi ile Cumhuriyet Gazetesi muhabiri Seyhan Avşar.

FOTOĞRAF dalında ‘İtfaiye okulunu neden açtınız?’ haber fotoğrafıyla Kent Yaşam muhabiri Şenay Bodur.

RÖPORTAJ dalında sokak röportajları ile İSTANBUL TİMES Gazetesi.

SAYFA DÜZENİ dalında YENİGÜN gazetesinden Engin Çağlar.

YAZAR ödülüne ‘Şehvetiye tarikatı’ kitabı ile Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz.

HABER SİTESİ dalında GAZETE DAMGA haber portalı ile Burak Zihni.

GELECEK VAAD EDEN GAZETECİLER, Sözcü Gazetesi muhabiri Sibel Gülersöyler ve DENGE Gazetesi muhabiri Tolga Öztürk.

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ Yerel Medya Gazetesi sahibi Barış Emregül.

İGD ÖZEL ÖDÜLLERİ haber sitesi ODA TV ve KRT Genel yayın Yönetmeni Cihan Güner. (İGD)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.