banner460
banner128

İBB’ye atanması sevinç yarattı

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü’ne  atanan Hasan Akkuş’a yoğun ziyaretçi akını yaşanıyor.

Göreve başladığı günden bugüne  ziyaretçiden nefes almakta zorlanan Akkuş’a; sivil toplum kuruluşlarından, siyasi partilerden, özel  kuruluşlardan, yakın arkadaşlarından, eski çalışma arkadaşlarından  bir çok kişi ve kurum temsilcisi ziyarette bulunuyor.   Konuklarıyla tek tek ilgilenen Akkuş’a son ziyaret edenlerden biri de İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı oldu. 

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik BEK ve beraberindeki heyetle birlikte İBB Sivil Akkuş’u makamında ziyaret ederek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alıverişinde bulundular.  İyi partililer Akkuş’a yeni görevinde başarılar dileklerinde bulunurken, Akkuş’ta ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede;  “Dostlar iyi günde sevinci,kötü günde üzüntüyü paylaşırlar.İşte öyle bir dost İyi parti Silivri ilçe başkanım Refik Bek beye ve değerli yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Hasan Akkuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.