banner460
banner128

İBB’den sığır süt yemi desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından büyükbaş hayvan besleyen süt üreticilerine "Sığır Süt Yemi Desteği" hibesinde bulunacak.

Silivri CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne ziyarette bulunarak, birlik yetkililerinden destekler ve başvurular hakkında bilgi aldı.

İlçe başkanlığından ziyaret sonrası yapılan bilgilendirmede,  Tarım ve Orman Bakanlığından alınan “İşletme Kayıt Belgesi” bulunan ve İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine üye olan işletmelere sığır süt yemi desteği verileceĞİ açıklandı.

Hibeden yararlanmak için  istenen diğer şartlar ise;

- Üretici işletmeleri kesinlikle İlçe Tarım Müdürlüğü’ne kayıtlı olmalıdır.

- İşletmede en az 5 (beş) "Büyükbaş Sağmal İnek" olmalıdır.

- "Sığır Süt Yemi Desteği" İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Biriliği üyelerine veya üye olacak yetiştirici üyelere verilecektir.

- Birliğin eski üyeleri sadece İlçe Tarım Müdürlüğünden, İşletme Tescil Belgesi ve Hayvan Kayıt Listesi alıp birliğe giderek tekrar üyeliklerini aktif hale getirebilirler.

Başvuralar; 18 Haziran’a kadar sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.