banner460
banner128

İBB Orkestrası Yaşam Vadisi'nde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Orkestrası ve Kent Orkestrası, Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde sahne aldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde, iki gün süren müzik şöleninde dinleyiciler konserin sonunda sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

İBB Orkestralar Müdürlüğü’ne bağlı Türk Halk Müziği Orkestrası ve Kent Orkestrası, Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde müzikseverlerin karşısına çıktı. Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Açık Hava Konserleri kapsamında ilk olarak İBB Türk Halk Müziği Orkestrası sahne aldı. Zengin repertuvarıyla müzikseverlere unutulamaz bir yaz akşamı yaşatan grup ile Yaşam Vadisi’nde halk müziği ezgileri yankılandı.

Açık hava konserleriyle müzik şöleni yaşandı

İki gün süren konser serisinin son gününde ise sahne İBB Kent Orkestrası’nındı. Grubun; klasik, pop, caz, yerli-yabancı pop gibi geniş yelpazede sunduğu müzik şölenine alanı dolduran binlerce kişi de danslarıyla eşlik etti. Her iki konserin sonunda da sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Yaşattıkları keyif dolu anlardan dolayı sanatçılara teşekkür eden Beylikdüzü Belediyesi 2. Başkan Vekili Müslüm Akülker ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Pinazoğlu orkestra üyelerine çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.