banner460
banner128

Hayvan bakım üniteleri faaliyette

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kedi ve köpeklerin operasyon sonrası tedavi süreçlerinde yoğun bakım ünitesi kullanılmaya başlandı.

Kedi ve köpek yoğun bakım ünitesini İstanbul’da uygulayan ilk belediyelerden biri olan Büyükçekmece Belediyesi, sağlık sorunu yaşayan can dostlara gereken tıbbi müdahaleyi anında uyguluyor.

Yoğun bakım ünitelerinde operasyon sonrası bakım yapılıyor

İstanbul’da yoğun bakım ünitelerini belediyeler arasında ikinci uygulayan Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yoğun bakım ünitelerinde operasyon sonrası hayvanın bakımı ve vücut ısısını düzenleme işlemi yapılıyor. Solunum yetersizliğinde ve üst solunum yolu hastalıklarında dahili nebulizatör aracılığıyla ilaç verme, dahili serum verebilme, ınfrared ısıtması sayesinde hızlı ısıtma, 300 metre kare alanı ozonla sterilize edebilme özelliğine sahip yoğun bakım üniteleri can dostların operasyon sonrası tedavi süreçlerini hızlandırarak sağlıklarına kavuşmalarını sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.