banner460
banner128

Hançerli İBB'de oturma eylemi yapacak

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, planların onaylanmaması durumunda İBB’de oturma eylemi yapacak. Avcılar'daki kentsel dönüşümün önünü açacak olan planların aylardan beri İBB İmar Komisyonu'nda bekletildiğini söyleyen Başkan Hançerli; bugün gerçekleşecek İBB Meclisi'nde dosyanın komisyondan geçmemesi halinde oturma eylemi başlatacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay Arabacı 4 yıl önce

K A M U O Y U N A
İMAR HAKKIMIZDIR!
Turan başkanımızın yanında durup O'na destek olacağız, O'nun öncülüğünde, ne gerekiyorsa yapacağız ve hakkımız olan imarı alacağız.
93 yıl önce kurulan, hemen hemen Cumhuriyet le yaşdaş olan, Avcılar ilçesinin kurucu üç köyünden biri olan Firuzköy'ün hala daha imarı yok. Düşünebiliyor musunuz?
Bu bölge ile ilgili olarak hayalleri olanların, buranın imarını bilinçli bir şekilde savsakladıkları, ayak direttikleri ortada iken ;bu bölge ile ilgili imarın kolay kolay onaylanması olası değildir.
Bu nedenle haklı davamız ile ilgili olarak kamuoyu oluşturulmalıyız.
Buna öncülük etme fikrini beyen eden belediye başkanımız sayın Turan Hançerli 'ye elbette ki destek olacağız ve gücüne güç katacağız...
Bu dava Avcılar ' da ve İstanbul'da yaşayan tüm hemşehrilerimizin haklı davasıdır.
Bu davanın savunulmasını sadece sayın Belediye Başkanımız Turan Hançerli'ye bırakılması ve o şekilde görülmesi herşeyden önce kendimizi inkar etmemiz demektir ve hem başkanımıza , hem kendimize hem de Avcılar'ılarımıza büyük bir haksızlıktır.
Omuz omuza
El ele
Birlik ve beraberlik içinde
Daha güzel
ve
daha yaşanır bir Avcılar
Daha güzel
ve
daha yaşanır bir İstanbul
Daha güzel
ve
daha yaşanır bir ülke
Daha güzel
ve
daha yaşanır bir TÜRKİYE...
Sağlıcakla ve sevgiyle kalınız...
15/01/2020 Tuncay Arabacı