banner460
banner128

Halil Gök Çatalca’ya yeniden aday

CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, ilçe merkezinde düzenlediği bir toplantı ile önümüzdeki dönem ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

İlçe Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; Çatalca eski Belediye Başkanları; Cem Kara ve İ.Fırat Aykut, Çatalca CHP İlçe eski Başkanlarından Süleyman Kolcuoğlu, Çatalca ve İBB Belediye Meclis Üyesi Ayhan Tutun ve partililer katıldı.

CV’mde yüz kızartacak bir şey yok”

Kendisinin 1985 yılından bu yana partili olduğunu hatırlatan Gök ‘CV’sinde partililerin yüzünü kızartacak bir eylemi ve davranışı’ bulunmadığını belirtti.  Gök, Çatalca’da partinin 220 üyesi bulunduğunu ve oturduğa koltukta bu üyeleri ve partiyi temsil ettiğini bunun sorumluluğunun gereğini de her zaman yerine getirdiğini belirtti. Gök adaylığını açıklamadan önce Partinin üst yönetimi ve İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile görüştüğünü ve adaylığı için onay aldığını bildirdi.

Partide çok aday olmasının partinin ne kadar dinamik bir yapısı olduğuna örnek olduğunu ve bundan memnuniyet duyduğunu ifade eden Gök,  ‘Ancak bazı arkadaşlar üye tanışma toplantısı düzenliyor. Sen hala üyeyi tanımıyorsan işin zor’ diye konuşarak bu yönde çalışma yapan aday ve adaylara eleştiride bulundu.

Taşıma seçmenleri hatırlattı

2014 yılı Kasım ayından bu yana İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Başkan Gök, o günden bu yana dokuz seçim geçirdiklerini bu seçimlerin hepsinden de ilçe olarak  başarıyla çıktıklarını sadece son başkanlık seçimini kaybettiklerini hatırlattı.  Başkan Gök, kaybedilen yerel seçimlerle ilgili olarak Kiptaş’ta 4803 taşıma seçmen tespit ettiklerini bunlara itirazda bulunduklarını ancak sadece 1923’ünün kaydının silindiğini hatırlattı. Gök ayrıca yine İnceğiz’de konteynerlerde taşıma seçmenler bulunduğunu bunları da kamuoyuna açıkladıklarını kaydetti.

Çoban’a suçlama!

Kendisine bazı partililerin de bulunduğu ortamda, ‘Eğer Mesut Üner olmaz ise şu an ilçe başkanlığına adaylığı söz konusu olan bir arkadaşın  B Planı olarak AKP adayı olarak düşünülebildiğine’ ilişkin bilgi paylaşıldığını ifade eten Gök, ‘Böylesi insanlar CHP’de

Seçimin kaybedilip kazanılabileceğini de ifade eden Gök, ancak CHP’nin emin ellere teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.  Gök, ‘Ben kaybedelerim ama kazanacak adayın koluna girip rahatça yürümeliyim’ dedi.

Gök , bazı partililerin ‘Kim bu aday?’ diye ısrarla sormaları üzerine ‘Mehmet bey’ diyerek ‘Mehmet Çoban’ın ‘   AK Parti’nin B Planı adayı olarak düşünüldüğünün kendisine söylendiğini iddia etti.

Başkan Gök hemen bu açıklamasını takiben adaylığını açıkladıktan sonra, hiç bir aday hakkında konuşmayacağını sadece kendisini anlatacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.