banner460
banner128

Hadımköy'de 71 kişi kışlada ağırlandı, helikopterle hasta nakledildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle Hadımköy bölgesinde mahsur kalan 71 kişinin Hadımköy Kışla Komutanlığı'nda misafir edildiğini, Arnavutköy Devlet Hastanesi’ndeki hasta vatandaşların da helikopterle Başakşehir Çam Şakura Hastanesine tahliyelerinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Hadımköy’de kışla misafir edildiler

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul'da yaşamı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı nedeniyle Hadımköy bölgesinde mahsur kalan 71 vatandaşımız Hadımköy Kışla Komutanlığımızda misafir edilmiştir.

AFAD ile koordineli olarak kar temizliği ve kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere İstanbul Garnizon birliklerindeki iş makineleri hazırlanmış ayrıca 2, 3 ve 5'inci Kolordu Komutanlıklarımızdaki iş makinelerinin de İstanbul'a sevki için planlama yapılmıştır" denildi.

Arnavutköy’den Başakşehir'e hasta nakli

MSB bir başka paylaşımda ise “İstanbul’daki yoğun kar yağışı sonrası 1’nci Ordu Komutanlığımız tarafından görevlendirilen heliktopterle Arnavutköy Devlet Hastanesindeki hasta vatandaşlarımızın Başakşehir’deki Çam ve Şakura Şehir Hastanesine tahliyeleri gerçekleştirilmektedir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.