banner460
banner128

Gökçen: İmamoğlu programındaki aksaklık bizim eksikliğimiz özür dileriz!

Silivri Üretici Kadınlar Kooperatifi Başkanı Fikret Gökçen, Dilek İmamoğlu’nun katıldığı programı kendilerinindüzenlediğini, biraz aceleye geldiğini ve bu yüzden CHP’liler dahil bir çok kurum temsilcisini davet edemediklerini belirterek programadki eksiklikten dolayı özür diledi.

Silivri Üretici Kadınlar Konooperatifi   tarafnıdan bu sabah Silivri’de düzenlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun katıldığı programa CHP’li hiç bir yetkilinin davet edilmediği ortaya çıktı.

Bu sabah düzenlenen programa Dilek İmamoğlu’nun yanı sıra;  MHP’li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eşi Ezgi Yılmaz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın, MHP Silivri İlçe Kadın Kolları  Başkanı Sema Arcan katılırken, CHP’li hiç bir yetkilinin katılmaması dikkat çekmişti. Olayın kamuoyuna yansımasından sonra konuyu araştıran gazetemiz programın ayrıntılarına ulaştı.

Edindiğimiz bilgiye göre, CHP Silivri İlçe Başkanlığı Dilek İmamoğlu’nun programından bilgi sahibi oldu ancak davet almadı.   Programın siyasi içerikli olmaması nedeniyle programa katılılınılmadı.

Silivri Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü programı belediye olarak kendilerinin organize etmediğini belirtti.

Gazetemiz  programın Silivri Üretici Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlendiği bilgisine ulaştı.

Telefonla ulaştığımız Silivri Üretici Kadınlar Kooperatifi Başkanı Fikret Gökçen,  programı kendilerinin düzenlediğini belirterek,  ‘Neden CHP’li kimse yoktu. Davet etmedizmi ?” şeklindeki sorumuzu, “ Evet maalesef çok aceleye geldi. Üstelik dar çerçeveli bir toplantı olarak düşündük. Eksikliğimiz . Sadece CHP’li yetkililerden değil, diğer kurumlarımıza da davet yapamadık. Umuyorum geniş kapsamlı bir toplantı yaparak bu eksikliğimizi telafi ederiz.  “ diye konuştu.

Gökçen ayrıca, kendilerinin kooperatif olarak tüm Silivri’ye hizmet etmek istediklerini,  CHP’li yetkili olmasa da üyeleri arasında CHP’liler olduğunu, toplantıya katılan CHP’liler de olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.