banner460
banner128

Girgin ve Çağlar’ı kaybettik

İstanbul yerel basınında yaprak dökümü yaşanıyor.  Önceki gün  Nurettin Girgin’in vefatının ardından dün de Şaban Çağlar hayatını kaybetti.

Önceki gün hayatını kaybeden Nurettin Girgin, İstanbul üçüncü seçim bölgesinde uzun yıllardır gazetecilik yapıyordu. Girgin son olarak kendine ait Haber Yenigün gazetesini çıkarıyordu. Girgin’in cenazesi dün Büyükçekmece Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece’de toprağa verildi.

Yine İstanbul üçüncü seçim çevresinde  uzun yıllardır gazetecilik yapan Şaban Çağlar ise bir süredir yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.

Şaban Çağlar’ın cenazesi bugün Büyükçekmece Kuba Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra  Büyükçekmece’de toprağa verilecek..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.