banner460
banner128

Fırınlarda pide ve hijyen denetimi

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla ilçe genelinde bulunan fırınlarda denetim yaptı. Sağlığa uygunluk ve hijyen eğitim sertifikalarını da kontrol eden ekipler, pandemi şartları dolayısıyla denetimlerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını da hatırlatarak gerekli bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmeleri amacıyla ilçe genelinde bulunan fırınlarda denetimleri sıklaştırdı. Ekmek ve pide gramajlarını ölçerek çalışanlara uyması gereken kuralları hatırlatan zabıta ekipleri, işletmelerde gerekli kontrolleri yaparak, hem vatandaşlara hem de işletme sahiplerine kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Fırınlarda Sıkı Denetim

Özellikle pidelerde hem gramaj yönünden hem de fiyat etiketi yönünden denetim yaptıklarını ifade eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı açıklamada "Pandemi şartları nedeniyle hijyen koşullarına çok dikkat ederek, gerekli kontrolleri sağladık. Ramazan ayında fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçmek ve halk sağlığını tehdit eden ürünlerin tespiti için ilçe genelinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu kapsamda yaptığımız denetimlerde, çalışanların maske ve eldiven kullanmadığına bakarak, üretim bölümlerini kontrol ettik." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.