banner460
banner128

Esenyurt'tan sel mağdurlarına destek

Esenyurt Belediyesi, 11 Ağustos 2021 tarihinde etkili olan yağış sonrasında sel afetinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’ya, yaraların sarılması için yaşam malzemesi dolu bir tır yardım gönderdi.

Batı Karadeniz’de 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yaraların sarılması için ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Sel felaketinin ardından harekete geçen Esenyurt Belediyesi, sel afetinin etkili olduğu Kastamonu ve Sinop’a, içerisinde gıda kolisi, hijyen kolisi ve çocuk bezi ile çocuk kıyafetlerinin bulunduğu bir tır yardım gönderdi. Üzerinde “ESENYURT’TAN SİNOP VE KASTAMONU’YA KARDEŞLİK TAŞIYOR, TÜM ZORLUKLARI DAYANIŞMAYLA AŞIYORUZ” yazılı tır, selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.