banner460
banner128

Esenyurt'ta spor salonlarını kapıları açtı

Esenyurt Belediyesi, 15 branşta alanında uzman eğitmenler ile spor salonlarının kapılarını Esenyurtlulara açtı.

Esenyurt Belediyesi, çocukların erken yaşta sporla tanışmalarını sağlayarak, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmak, sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Okulları’ kayıtları, İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ‘Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri’ genelgesi kapsamında kapılarını Esenyurtlulara açtı. ‘Spor Okulları’ ile bireylerin sosyalleşmesini, iletişim becerilerini geliştirmesini ve kendilerine güven duygusu kazanmalarını amaçlayan Esenyurt Belediyesi, 15 branşta spor ve fitness kayıtlarını başlattı. Alanında uzman eğitmenler, Atletizm, Karate, Teakwondo, Futbol, Basketbol, Kung-fu, Masa Tenisi, Jimnastik, Kick Boks, Voleybol, Güreş, Boks, Kort Tenisi, Bisiklet ve Kadın-Erkek Fitness dersleri verecek. ‘Spor Okulları’na başvuru yapmak isteyen vatandaşlar 0212 699 51 55’i arayarak kayıt yapabilecek. Kayıtlar 25 Haziran’a kadar devam edecek.

Spora ve sporculara yönelik çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bulunan spor tesislerini de randevulu sistemle sporseverler ile buluşturacak. Tesis, 07-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik basketbol, futbol ve voleybol branşlarında da hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.