banner460
banner128

Esenyurt'ta kültür-sanat dijital ortamda

Esenyurt Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında ara verdiği kültür-sanat etkinliklerini dijital ortama taşıdı. Esenyurtlu sanatseverler etkinlikleri Esenyurt Belediyesi’nin facebook hesabından canlı olarak takip edebilecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği kültür-sanat etkinliklerini dijital ortamda sürdürecek. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşlara ‘Evde Ol Güvende Kal’ sloganıyla evde kalmaları konusunda sıklıkla uyarılarda bulunan Esenyurt Belediyesi, eğitime verilen arayla birlikte hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırladığı kültür-sanat etkinliklerini canlı olarak facebook hesabından yayınlayacak. Konser, tiyatro, yarışma, fıkra ve masal anlatımı gibi birçok etkinliğin yer alacağı canlı yayın programlarında, salgın nedeniyle evde kalan Esenyurtlular hem eğlenceli vakit geçirecek hem de kültür sanata doyacak.

PROGRAMDA NELER VAR?

Esenyurt Belediyesi online kültür-sanat etkinlik programı kapsamında, 28 Mart cumartesi Solist adlı canlı müzik dinletisi, 29 Mart pazar günü çocuklar için Masal Anlatımı, 30 Mart pazartesi günü Murat Balkuş ile Geleneksel Eğlenceler adlı fıkra ve hikaye anlatımı ve 1 Nisan çarşamba günü Karagöz Ay’a Gidiyor adlı gölge oyunu etkinlikleri her akşam 20.00’de Esenyurtlu sanatseverlerle buluşacak. Turgay Abi İle Yarışıyoruz adlı yarışma programı ise 31 Mart salı günü saat 20.00’de Esenyurt Belediyesi’nin İnstagram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.