banner460
banner128

Esenyurt'ta kayıtsız malzemeler kayda geçti

Esenyurt Belediyesi’nde, Başkan Kemal Deniz Bozkurt’un talimatı ile Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu Başkanlığında kurulan ‘Taşınır Mal Komisyonu’ çalışmalarını tamamladı. Uzun yıllardır kayıt altında olmayan ve korumasız halde bulunan taşınır malzemelerin tamamı barkod sistemi ile kaydedildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, belediyeye ait birimlerde bulunan malzemelerin kayıt altına alınması için talimat verdi. Başkan Bozkurt’un talebi üzerine, uzun yıllardır kayıt altında olmayan ve korumasız halde bulunan taşınır malzemelerin kayıt altına alınması için Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu yönetiminde ‘Taşınır Mal Komisyonu’ kuruldu. Müfettiş, Teftiş Kurulu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Destek Hizmetler Müdürlüğünden üyelerin yer aldığı komisyon, belediyedeki taşınır malzemelerin tamamını kayıt altına alarak çalışmalarını tamamladı. Esenyurt Belediyesi’ne ait kaydı olmayan bilgisayar, yazıcı, masa, sandalye, dolap gibi birçok malzemeyi kayıt altına alan ekipler, kayıtlı olan taşınır malzemeleri de barkod sistemi ile güncelledi. Böylece kamuya ait malzemelerin dijital ortamda takip edilmesi, zarar görmesi veya kaybolmasının önüne geçildi.

BİRİMLERDE KAYITSIZ MALZEME KALMADI

Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli Fikret Ediş, “Esenyurt Belediyesi’nde yıllardır kayıt altına alınamayan taşınır malzemelerimizi kayıt altına aldık. Amacımız, Esenyurt Belediyesi’nde bulunan bütün malzemelerin kayıt altına alınması. Birimlerde bulunan malzemelerin; hangi birimde hangi malzemenin olduğu bilinmesi noktasında bir adım attık. Şu an Esenyurt Belediyesi’nde bulunan bütün taşınır malzemeler, kayıt altındadır ve barkodludur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.