banner460
banner128

Esenyurt'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anıldı

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle tören düzenlendi. Törende Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene şehit aileleri, gaziler, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de katıldı. Yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile devam eden törende Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Jandarma Garnizon Komutanlığı adına Hava İkmal Albay Avni Dağ ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği adına İsmail Kalaycıoğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törenin ardından Başkan Bozkurt, şehit aileleri tarafından yapılan Anıtkabir maketini gazilere takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.