banner460
banner128

Esenyurt'ta bir cadde daha asfaltlandı

İlçe genelinde yol yenileme çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde yeni asfalt serimi gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışması tamamlanan Güzelyurt Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’ni yeni asfalt ile kapladı. Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan ve Fen İşleri Müdürü de çalışma yapılan caddede incelemelerde bulundu. Vatandaşların caddenin yeni asfalt ile kaplanmasından memnun olduğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Aydın Nair, “Bugün itibarıyla caddemiz yenilendi. Sayın Belediye Başkanımızın nezdinde, tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlar çok memnun kaldı, çünkü sorunlu bir cadde idi. Yaklaşık bir kilometre uzunluğu olan bir yol. Bunun gibi hizmetler oldukça vatandaşlar memnun kalacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.