banner460
banner128

Esenyurt'ta 65 yaş üstüne evde temizlik

Esenyurt Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve engellilere ücretsiz ‘Evde Temizlik Hizmeti’ sunuyor.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan engelli ve 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar olmak üzere engelli ve bakıma muhtaç kişiler için ücretsiz olarak Evde Temizlik Hizmeti veriyor. Belediyenin başarılı bir şekilde uyguladığı hizmet, Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinden çıkamayan ve sağlıklı bir ortamda yaşamak isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor. Bu çalışma kapsamında oluşturulan ekipler yapılan sosyal incelemeler sonucunda, belirlenen program dahilinde eldiven, maske ve galoşlarla her türlü tedbiri alarak vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yapıyor.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşların temizlik ihtiyaçlarını gidermek için ayrı bir ekip oluşturduklarını söyleyen Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Orhun Günaydın, “Müdürlük olarak engelli ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza ücretsiz evde temizlik hizmeti vermekteyiz. Ayrıca Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşlarımız için özel bir ekip kurduk. Ekiplerimiz tespit edilen adreslere giderek detaylı temizlik işlemlerini yapıyor. Biz Esenyurt Belediyesi olarak her zaman 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın yanındayız, lütfen sizler de evlerinizde kalın” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Evde temizlik hizmetinden faydalanan Kıbrıs Gazisi Besim Sarı, verilen hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti. Sarı, “Belediye başkanımıza ve temizlik ekiplerimize bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 1 yıldan beri biz onları aramadan onlar bizi arayarak geliyorlar ve temizlik yapıyorlar. Çok memnunuz bizim gibi yaşlılara, gazilere yardımlarından dolayı hepsine tekrar çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.