banner460
banner128

Esenyurt'ta 3 taksicinin vurularak öldürülmesinin ardından dört durak kapatıldı

Esenyurt’ta dün taksiciler arasında yaşanan silahlı kavga sonucu 3 taksici öldürülmüştü. Yaşanan olayın ardından Esenyurt’ta 4 taksi durağı kapatılarak mühür vuruldu.

Esenyurt Meydan’daki bir taksi durağında dün sabah silahlı kavga sonrasında 3 taksici öldürülmüş, 2 taksici de yaralanmıştı.

Yaşanan silahlı kavga sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri polis eşliğinde, aralarında kavga çıktığı söylenilen taksi durağı da dahil, toplam 4 taksi durağını mühürleyerek kapattı.

Taksi duraklarının kapısına 3 gün içerisinde kaldırılması, kaldırılmaması halinde ise belediye ekiplerince kaldırılacağı yönünde uyarı asıldı.

Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi pompalı tüfekle 4 kişiyi vurmuştu. Saldırgan silahı da olay yerinde bırakarak kaçmıştı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 3 kişiden Sinan Öztürk ve Yavuz , Cengiz Dayanmaz kardeşler ölmüştü.(birgün)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.