banner460
banner128

Esenyurt Osmangazi ve Battalgazi'de asfaltlama

İlçe genelinde yol yenileme çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, Osmangazi ve Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Ahmet Haşim Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.

İlçe genelindeki cadde ve sokakların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, yolları yenilemeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışması tamamlanan Battalgazi ve Osmangazi Mahallesi’ndeki Ahmet Haşim Caddesi’ni yeni asfalt ile kapladı. Ahmet Haşim Caddesi’nde asfalt çalışmasının yapılmasından memnun olduğunu ifade eden Osmangazi Mahalle Muhtarı Mustafa Aslan ile Battalgazi Mahalle Muhtarı Nametullah Arslan, Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür etti. Ekipler, Esenyurt’un yollarını yenilemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.