banner460
banner128

Esenyurt'a bir park daha

İlçe genelinde vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanları artırmak için çalışan Esenyurt Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi Oktay Rıfat Caddesi’nde, içerisinde çocuk oyun grubu, egzersiz alanları ve oturma gruplarının bulunduğu 762 metrekarelik parkın yapımını tamamladı.

Daha yeşil bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde yeşil alan ve çocuk oyun alanı ihtiyacı olan mahallelerde park yapımına devam ediyor. Vatandaşların dinlenebileceği, çocukların ise keyifli vakit geçirebileceği alanları artırmaya çalışan ekipler, ilçedeki mevcut parkların bakımlarının yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelere de çocuk oyun parkları yapıyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında Namık Kemal Mahallesi Oktay Rıfat Caddesi üzerinde bulunan 762 metrekarelik alana çocuk parkı kurdu. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği park içerisine çocuk oyun alanı ve egzersiz alanlarının yanı sıra gezinti yolları üzerinde vatandaşların dinlenme ihtiyacını karşılayan kameriye ile oturma birimleri yerleştirildi. Ayrıca 375 metrekare yeşil alana sahip olan parkta, farklı türlerde 278 adet bitki dikimi yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.