banner460
banner128

Esen: İyilikte yarıştık binlerce vatandaşa ulaştık

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bayram nedeniyle yazılı bir mesaj paylaşarak vatandaşların bayramını kutları... Esen, “#İyilikteYarışSilivri kampanyamızın başarılı bir şekilde tamamlandığını, kampanyamızla birlikte binlerce vatandaşımıza sizlerin destekleriyle yardım ulaştırmış olmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu bildirmek isteriz” dedi.

Esen’in bayram mesajı şöyle:;

Kıymetli Silivrililer,

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşmak adına “Bir Koli de Senden Olsun!” sloganıyla başlattığımız #İyilikteYarışSilivri kampanyamız sona erdi. Ramazan ayı içerisinde kampanyamıza yüzlerce koli ve alışveriş çekleriyle destekte bulunan bağışçılarımıza parti örgütüm adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

#İyilikteYarışSilivri kampanyamızın başarılı bir şekilde tamamlandığını, kampanyamızla birlikte binlerce vatandaşımıza sizlerin destekleriyle yardım ulaştırmış olmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu bildirmek isteriz. Öyle ki #İyilikteYarışSilivri diyerek Silivri’yi ramazan ayında dayanışmaya davet etmek için çıktığımız bu yolda Silivri dışından bile birçok destek gördük. Kampanyamız İstanbul’da ses getirdi.

Siyasi rakiplerimizin tuvalet kâğıdı sektirerek birbirleriyle yarıştığı bu süreçte Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizler kampanya dâhilinde bağışçılarımızdan tarafımıza ulaşan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bir kez daha asıl derdimizin vatandaşa hizmet olduğunu gösterdik.

Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbullulara verdiği 500 bin koli yardım dağıtacağız sözünün ardından, ilçemizde İBB ekiplerimiz tarafından 10 binin üzerinde gıda yardımı dağıtılırken, muhtarlarımız aracılığıyla ise 2500 koli yardım ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Pandemi süreci ve ramazan ayı boyunca; Gençlik Kollarımız hastalık riskine rağmen sokaklarda fedakârca çalışarak 65 yaş üstü vatandaşlarımızın alışveriş, ilaç vb. ihtiyaçlarına cevap verdi.

Dayanışmamıza destekleriyle katkı sağlayan;

CHP İstanbul İl Başkanımız Canan KAFTANCIOĞLU ve yönetimine,

İBB Başkanımız Ekrem İMAMOĞLU ve ekibine,

CHP Silivri İlçe Yönetimimize,

CHP Silivri Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimine,

CHP Silivri Halk-Lis İlçe Başkanımız ve yönetimine,

Belediye Meclis Üyelerimize,

Partimiz içerisinde geçmiş dönemlerde İstanbul İl Gençlik Kollarında yöneticilik yapan dostlarımıza,

Çalışmalarımızda bizlerle koordineli olan Muhtarlarımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarına,

Bağışlarıyla kampanyamıza destek olan tüm hayırseverlere,

Tüm Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütüme,

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Ramazan Bayramımız kutlu olsun,

Dayanışma ve örgütlülüğümüzün halkımıza güneşli güzel günler getirmesi dileklerimle sağlıklı bayramlar diliyorum.

CHP varsa herkes için var!

Anahtar Kelimeler:
Berker Esen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.