banner460
banner128

Ermiş’in çocuklarından teşekkür

Geçen hafta vefat eden Gazeteci İrfan Ermiş’in çocukları, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla; cenazetelerine katılan, kendilerine çeşitli araçlarla ulaşarak acılarını paylaşan tüm dost ve sevenlerine teşekkür ettiler.

Ahmet Ermiş, Eren Ermiş ve Alpaslan Ermiş tarafından paylaşılan açıklama şöyle:

Sevgili Babamız, Canımız, Çınarımız İRFAN ERMİŞ, 2 Temmuz Cuma sabahı hayatını kaybetmiş ve ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Silivri Alipaşa Yeni Mezarlığına defnedilmiştir.

Bugün vefatının üzerinden yedi gün geride kalmıştır.

Yüce Kitabımız Kur’an’da, “Her nefis ölümü tadacaktır” buyurmaktadır.

Nice Peygamberler, nice Allah dostları, nice sultanlar geldi geçti bu dünyadan…

Fani dünyanın değişmeyen tek hakikati, vakit saat geldiğinde ilahi mukadderatın tecelli etmesidir.

Dizlerinde büyüdüğümüz, şefkatiyle huzur bulduğumuz Babamız ebedi âleme göç etmiştir. Elbette acımız çok büyüktür.

İçimiz yanmakta, yüreğimiz sızlamaktadır.

Ancak bizler, Yüce Yaradan’ın takdirine iman ediyor, ölümün bir son değil yeniden doğuş olduğuna inanıyoruz.

Rahmetli Babamız herkesle diyalog kurabilen, dostluk ve arkadaşlık bağları oluşturabilen bir insandı. Kalemiyle, kelamıyla gönüllere dokundu, yardımseverliğiyle kalplerde iz bıraktı. Son 8 yılını ise hastalıkla mücadele ile geçirdi. Dayandı, sabretti, “Derdi veren Rabbim dermanı da verir” diyerek Allah’tan şifa diledi.

Mübarek Cuma sabahı, ruhunu sahibine, yani Hakk’a teslim etti.

Bir kez daha şahit olduk ki, tanıdık tanımadık herkes cenazesinde saf tutmuştur. Yüce dinimizin sunduğu barış ve kardeşlik imkânları son yolculuğunda da gerçekleşmiştir. Takdir-i İlahi’nin ibretlik ikazı, fani dünya içerisinde insanı meşgul eden küskünlüklerin ve dargınlıkların aslında ne kadar anlamsız ve manasız olduğudur.

Yaşadığımız tarifsiz acıyı bir nebze hafifletmek, içimizi yakan kederi paylaşarak üzüntümüze ortak olmak amacıyla tüm sevenlerimizce gönülden telaffuz edilen samimi cümleler ve dostane ilgiler bizleri duygulandırmıştır.

Sevgili Babamızın vefatı dolayısıyla cenaze törenimizde bizatihi saf tutan, tabutuna omuz veren, kabristanı dolduran, taziye kabullerimizde ziyaretlerini gerçekleştiren, hanemize gelen, telefonla ulaşıp taziyelerini ileten herkese en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.

“Dertler, kederler, acılar paylaştıkça azalır” inancı ve anlayışıyla yanımızda olan tüm sevenlerimize teşekkür ediyoruz.

Bu dünyadan bir İrfan Ermiş geldi geçti, lakin emanetleri her daim yaşayacak…

Rabbimiz yapmış olduğu güzel amelleriyle muamele eylesin.

Rabbimiz mekanını cennet eylesin…

Allah’ın rahmeti tüm ölmüşlerimizin üzerinde olsun.

ERMİŞ AİLESİ ADINA

Ahmet ERMİŞ – Eren ERMİŞ – Alparslan ERMİŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.